lördag 31 oktober 2009

Gör om, gör rätt!


En del kanske minns att jag la lite stenar längs huset i somras. En god tanke, men med en del problem. Det växte ogräs mellan dem, klippgräset la sig över den lilla stenraden och det blev svårt att klippa mellan lamporna. Dags för ett nytt försök!

Nu har jag grävt upp lite mer. Jag har ju använt upp nästan alla mina stenplattor, och jag hittade inga andra snygga kantstöd. Så det fick bli den här inte-så-gräslikt-gröna plastgrejen.

Och så i med fiberduken förstås.

Och i brist på vackrare fyllning blev det en släng bergkross. Det har jag för tillfället en hel del av dock, vilket jag berättar mer om någon annan gång. Lamporna har jag satt fast i en bit frigolit under krossen, för att de ska stå lite bättre.

Och slutligen tillbaka med stenarna igen. De har nästan dubblerats i antal sedan sist, men det har ju även bredden på läggningen, så summa summarum är det fortfarande rätt glest.

När jag var färdig fick jag se en gräshoppa sitta på en av lamporna. Jag vet inte ens om jag någonsin sett en sådan förr, så det är väl kanske ett tecken på ett jobb väl utfört?

Inga kommentarer: